top of page

Nyttige links

Falckny.png

Falck Danmark

Falck har gennem mere end 100 år bestræbt sig på at bidrage positivt til det Danmark, vi er en del af. Det gør vi først og fremmest ved at hjælpe mennesker i nød – men også ved at tage medansvar for velfærdssamfundets udvikling.

nm.jpeg

Vigtigt! Tilmeld dig Nyhedsmail

Veteranforeningen opfordrer alle der har en mailadresse til at tilmelde sig nyhedsmail på linket "Nyhedsmail"
Du vil så kunne få information fra Landsklubben og de forskellige lokalklubber om nyheder og arrangementer direkte på email.

logbuy.png

Tilmeld dig Logbuy

For at tilbyde dig et større udbud af rabatter, har Falcks Personaleforening indgået sam-arbejde med LogBuy, som er leverandør af fordelsaftaler.Vi opgraderer dermed fra ca. 60 rabataftaler til en komplet fordelsportal med aftaler i over 2.500 butikker, webshops, restauranter og kultursteder.  

Klik her og se mere ->

fp5.png

Falcks Personaleforening

Foreningens formål er at varetage medlemsinteresser, samt at understøtte sociale arrangementer og lignende tiltag som bidrager til at fremme fællesskabet blandt Falcks medarbejdere og Foreningens veteraner.

opsaetning af plakat i rum.jpg

Falck Kunst & Kultur

Falck Kunst og Kultur, der er stiftet af personalet i det daværende Falcks Redningskorps A/S har til formål at udbrede forståelse og glæde over kunst.

fs2.png

Falcksport

Falcksports formål er at give ansatte, som er medlem af Falck Personaleforening, mulighed for at dyrke idræt, under bedst tænkelige forhold. Falcksports repræsentantskab administrerer og fordeler de af velfærdsudvalgets til rådighed stillede økonomiske midler til idræts tøj, rekvisitter m.m. samt yder støtte til arrangementer for idrætsudøvere og motionister. Enhver inden for Falck, og som er medlem af Personaleforeningen, kan søge økonomisk støtte, når det har til formål, at komme idrætten og fritidsaktiviteterne i Falck til gode.

logomcb.png

MC Blålys

MC Blålys er en aktiv motorcykel klub bestående af reddere, brandmænd, ledere, chefer m.m. Medlemmerne er Falck Ansatte, Responce Ansatte samt medlemmer af vores Personaleforening og Veteraner.

logofmv.jpg

Falck-Museets Venner

Falck-Museets Venner er en fraktion under Falcks Personaleforening, og har til formål at skabe interesse for Falcks historie ved afholdelse af møder, udstillinger, arrangementer, besøg på stationer, udgivelse af publikationer, blad og hjemmeside samt bistå Falck-Museet med formidling, restaurering m.m.
 

Falckj&f.png

Falck Jagt & Fiskeri

Foreningens formål er at give ansatte, som er medlem af Falcks Personaleforening, mulighed for at dyrke interesserne jagt og fiskeri sammen med ligesindede kolleger!

Enhver indenfor Falck, som er medlem af Falcks Personaleforening, kan søge økonomisk støtte, når det har til formål at komme jagt og fiskeri aktiviteterne i Falck til gode.

ccprøve.PNG

Falck Camping Club

Håber vores side vækker interesse og at du kunne tænke dig, at besøge os ude i den dejlige natur. Der er ikke nogen krav om stor dyr campingvogn, en stor fed firehjulstrækker og de rigtige sko. Det handler om at være sig selv og nyde friheden, glæden og hyggen, ved at campere sammen med kollegaer og venner. 

bottom of page